Nem kell megijedni. Nem atom- és egyéb fizikai fejtegetés készül. Csupán az idő haladásának érdekességeiről ejtenénk pár szót.

Az idő ugyanis egy nagyon képlékeny anyag. Néha nyúlik, mint a rétestészta (munkaidő), máskor összetömörödik, mint a gumilabda (szabadság, hosszú hétvége), megint máskor nekiiramodik, majd megtorpan (munkaidő vége előtt 5 perccel). Az is érdekes, hogy akár egy időben, azonos földrajzi koordinátákon tartózkodók számára is másképp telik az idő. Például a WC ajtó két oldalán.
 
Olvasóink számára tűnhet úgy, hogy sok idő eltelt az előző bejegyzés óta. Valójában ez csak egy pillanat volt az Univerzum több milliárd éves történetében. Reméljük, hűséges olvasóink nem pártoltak el tőlünk, és megértik, hogy néhanapján a csinovnyikoknak dolgozni is kell.
 
Köszönjük, és jelentkezünk nemsokára bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://csinovnyikblog.blog.hu/api/trackback/id/tr291901833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása